Home > Algemeen > Neuropathie > Palmitoylethanolamide stilt neuropathische pijn binnen 2 weken en eczeem verdwijnt!

Palmitoylethanolamide stilt neuropathische pijn binnen 2 weken en eczeem verdwijnt!

Palmitoylethanolamide maakt strompelende man tot God (met zijn eigen woorden)

Deze patient had al lang pijn aan de voeten, kon er niet van slapen, en kon bijna niet meer lopen van de pijn. Nu heeft hij geen pijn meer, kan weer prima slapen en loopt weer als een kievit. We hebben niets gekort aan dit filmpje, omdat de patient direct en zo duidelijk to the point is.

De patient had binnen 2 weken al effect van de PEA capsules (met het PEA-opt vignet), en direct verlichting met de ketamine creme op de voeten. Voor PEA-opt wordt gekozen, omdat dit vooralsnog samen met een Italiaanse tablet variant, de enige PEA formulering is, waarvan we zeker weten dat het in het bloed komt.  We luisteren naar zijn ongeknipte en indrukwekkende verhaal: